Déltengeri témájú álomesküvők – Beach party feeling

Valahol messze délen egy álom…

Álmodoztál arról, hogy tengerparton mondod ki a boldogító igent? Naplemente, azúrkék tenger türkiz színű hullámok, kagylók, és sok-sok finom csemcsés homok. Hawaii zene szól a háttérben, pálmaágak, színes koktélok kókuszdió kehelyben…

A gond ezzel csupán…

A legtöbb pár számára a legnagyobb nehézséget az álom megvalósulásban az okozza, hogy kompromisszumokat kell kötniük. Még ha a büdzsé esetlegesen nem is lenne akadály, a barátok, rokonság nehezményezheti, hogy a tengerparton nem tud veletek együtt ünnepelni, hiszen érthető, hogy nem tudjátok vállalni, hogy minden hozzátok közelálló személyt repülőre ültettek, és magatokkal visztek. Ebben az esetben vagy lemondotok a tengerparti esküvőről vagy a család/barátok egy része nem lesz veletek a nagy napon.

A megoldásunk

Erre kínálunk egy áthidaló megoldást: Kreáljunk tengerparti feeling itthon, Magyarországon! Igen lehetséges!

A tengert magát sajnos nem tudjuk elhozni, ám a beach feelinget mindenképpen. Folyó- vagy tóparton szinte adja is magát a tematika!

Homokal terítjük be a szertartás helyszínét, amelyben akár mezítláb is kimondhatjátok a boldogító igent. Hófehér, könnyű anyaggal vonjuk be a boldogságkaput és a termet. A székekre puha fehér vagy türkiz szalagot teszünk, amelyet egy tengericsillaggal fogunk össze. A felszolgálók kókuszdióhéj kehelyből kínálják a welcome drinket. A teremben a dehér és türkiz színek dominálnak, kagylók, egzotikus virágok és tengeri csillagok adják a dekoráció legfontosabb elemeit. Természetesen a torta és a desszertasztal is hűen tükrözi a tengerpart hangulatát.

5a878d2496111c87da5ec8f7b5e8f349 csokortorta

Mutatunk Nektek néhány ötletet a meghívótól a gyűrűpárnán keresztül a csokron át egészen az esküvői tortáig, amelytől a vendégeitek egészen biztos egy déli, napsütötte országban érezhetik magukat. Inspirációkért kattints a lenti galériára! Fotók: Pinterest

Ha Te is szeretnél tengerparti hangulatú esküvőt, gyere le egy konzultációra!

Gyere el egy személyes konzultációra!

Hozzászólások