Legyen tematikus esküvőd!

Sok szép esküvőn jártatok már, de valamiért egyik sem volt igazán emlékezetes? Szeretnéd, ha a Ti esküvőtöket évek múltán is csodálattal emlegetnék?

Élményesküvőt szervezünk!

Szeretitek a James Bond filmeket? Rabul ejtenek húszas évek? Bolondultok Toszkánáért? A tél szerelmesei vagytok? Esetleg van egy közös, kedvenc hobbitok?

Jelenítsétek meg kedvenc témátokat az esküvőtökön!

Hajós tematikájú esküvő

Esküvőtöket úgy tervezzük, hogy a stílusotokat visszatükrözze, és megmutassa, mi a kedvenc hobbitok, filmetek vagy miről álmodoztok. Minden részlet a meghívótól a dekoráción keresztül, a szolgáltató személyzet megjelenésétől az esküvői tortáig visszatükrözi a témát és a stílust.

Az ajánlatunk: világszínvonalú dizájn, szakértő szervezői csapat és lebonyolítás, időtlen képi emlékek, egyedülálló esküvői szertartás.

„A pozitív, megoldásorientált attitűd mögött profi csapat áll, akikkel könnyű együtt dolgozni és úgy tűnik, semmi sem lehetetlen számukra. Nem egyszerűen látványos volt az esküvőnk, hanem egy külön világ, lenyűgöző atmoszférával, ami nem csak minket varázsolt el, de maradandó, különleges élmény volt a vendégeinknek is. Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik szeretnének kicsit elrugaszkodni a megszokott sablonoktól.”
Paluska Noémi, Skyrim videojáték tematikus esküvő 2017

Skyrim tematikájú esküvő

Egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a jegyespár ne pusztán megvendégelje a násznépet, hanem megmutassa önmagát egy olyan esküvővel, ahol ők maguk a főszereplők és mindezzel feledhetetlen élménnyé tegyék életük egyik nagy lépését.

Olyan esküvőtök lehet, amely minden érzékszerveteket magával ragadja!

Álmodjátok meg az egyéniségeteknek megfelelő esküvőt, és bízzátok ránk az esküvőszervezést és a lebonyolítást!

Gyere el egy személyes konzultációra!

…mert minden pár más

Mitől lesz más a Ti esküvőtök mint az ismerősöké?

  • Attól, hogy egyedi esküvőt tervezünk egyedi párokra szabva.

A mi megoldásunk: legyen az esküvőtök pont olyan, mint Ti vagytok! A stílus így lehet romantikusan elegáns, nagyvilági, bohém vagy akár extrém is.

Mi mindent lehet megvalósítani egy esküvőn?

Ebben szinte csak a képzelet szab határt. Az esküvő témája lehet a hobbitok, a rajongásotok tárgya, kedvenc filmetek, kedvenc könyvetek, az első találkozás, vagy akár a lánykérés egyediségének visszacsempészése, de akár egy kedvenc korszak, egy kedvenc stílus köré is építhető a tematika.

Gatsby tematikus esküvő

Az általatok választott téma határozza meg az esküvő minden apró részletét. Egy személyes konzultáció során a hozzátok illő tematika megtalálásában is szívesen segítünk.

Mivel egyedi esküvőket tervezünk, nem gondolkozunk sablonokban, ám amennyiben Te vagy a párod ragaszkodtok egy-egy hagyományőrző elemhez, természetesen segítünk úgy összehangolni az esküvő kellékeit, valamint megszervezni a nap forgatókönyvét, hogy a hagyományos és egyedi elemek egységet alkossanak.

Mitől lesz tematikus egy esküvő?

A dekorációban természetesen megjelenik a tematika, de ennél tovább megyünk: igyekszünk az ételsort is hozzá hangolni.

Az általatok választott étel- és italsort, a desszerteket illetve tálalásukat a tematikához hangoljuk.
ToszkToszkán tematikus desszertasztal

Hanghatásokkal, hangeffektusokkal is hangsúlyozzuk a témát. Fények segítségével tesszük teljessé az élményt, a színek variálásával akár a hangulatot is változtathatjuk az este folyamán.

A pár számára biztosítjuk a témához illő megjelenést stylist-, és ruhatervező csapatunk segítségével.

Gatsby menyasszony

Dress code: a személyzet, és akár a násznép is öltözhet a tematikának megfelelően. Amennyiben a násznépet nem szeretnétek dress code szerint öltöztetni, akkor részükre kellékeket biztosítunk.

Szertartás a tematikának megfelelően. A téma megjelenhet a szertartás szövegében illetve a szertartásvezető öltözékében is.

Skyrim bevonulás

Minden pár és minden tematika más-más szolgáltatókat igényel, és mi azon vagyunk, hogy megtaláljuk számotokra a megfelelő szolgáltató személyzetet.

Tovább a kapcsolatra >>

Miben lehetünk segítségetekre?

A legtöbb pár, akik eddig felkerestek minket, általában konkrét témával érkeztek. Ha egyelőre nincs még meg a tematika, mi is tudunk segíteni kideríteni, hogy mi az, ami hozzátok legközelebb állhat. Ötleteket meríthettek Téma inspirációk galériánkból is.

Miután meghatároztátok a tematikát, segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt, legyen az egy sportpálya, kastély, repülőtér, hangár, borospince, hajó, vagy akár egy erdő.

Toszkán tematikus esküvő

A formabontó esküvőhöz biztosítjuk a témához illő megjelenést stylist-, és ruhatervező csapatunk segítségével.

Gondoskodunk a helyszínnek megfelelő hang és fénytechnika kiépítéséről, profi cinematográfus csapatunk áll rendelkezésetekre.

Folyamatos konzultációt biztosítunk, megkeressük és megszervezzük a szolgáltatókkal a találkozókat, percre pontosan megtervezzük a Nagy Nap forgatókönyvét és eszerint instruáljuk a szolgáltatókat. A szervezésnél, és lebonyolításnál gondoskodunk róla, hogy az esküvő minden egyes mozzanata illeszkedjen az általatok választott tematikához.

Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashattok.

Egy különleges nap, amelyet még különlegesebbé tehetünk! 

Egyeztessünk időpontot egy találkozóra

Kinek ajánljuk elsősorban a tematikus esküvőt?

  • Akik nem szeretik a sablonos motívumokat az esküvőkön, vagy egyes elemeket formabontóra szeretnének cserélni.
  • Akik tökéletesen egyénre szabott esküvőt szeretnének
  • Akik vállalják az egyediségüket
  • Akik többet szeretnének magukból illetve a hobbijukból megmutatni az esküvőjükön
  • Akik szeretnék a násznépet ámulatba ejteni, hogy évek múltán is erről az esküvőről beszéljenek.

Nemcsak a dekorációtól lesz tematikus egy esküvő, hanem a gondosan kiválasztott helyszínnel, témához kapcsolódó zenei effektusokkal, a menüsor összeállításával, és a tematikához illő desszertek megrendelésével is garantáljuk a tökéletesen formabontó esküvő megteremtését. Azon dolgozunk, hogy a nagy napotok különleges élményt nyújtson minden résztvevő számára.

Ha nem csak egy szép esküvőt szeretnél, hanem valódi egyediségre vágysz, válassz formabontó megoldásokat!

Ajánlatot kérek

Hozzászólások