A tematikus esküvőről

Formabontó esküvőt tervezel?

„Sok esküvőn jártunk már, de mind ugyanolyan. Mi valami különlegeset szeretnénk…”

Ezt a mondatot esküvőszervezőként nagyon sokszor halljuk. Megoldásunk erre: Legyen az esküvőd pont olyan mint Te! Ünnepelj a saját világodban!

Jelenítsétek meg kedvenc témátokat az esküvőtökön!

Esküvőszervező csapat vagyunk, formabontó esküvőkre specializálódva. Szolgáltató partnereinkkel együtt az esküvőtöket úgy tervezzük, hogy a stílusotokat visszatükrözze, és megmutassa, mi a kedvenc hobbitok, filmetek vagy miről álmodoztok. Minden részlet a meghívótól a dekoráción keresztül, a szolgáltató személyzet megjelenésétől az esküvői tortáig visszatükrözi a témát és a stílust.

Az általatok választott téma határozza meg az esküvő minden apró részletét.

Hajós tematikájú esküvő

Ötleteket meríthetsz a Téma inspirációk galériánkból, vagy tekintsd meg az tematikus esküvő referenciáinkat.

Tegyétek egyedivé az esküvőt

Ha ebben a pillanatban lehetőséged lenne visszanézi az esküvőd filmjét, Te milyen hangulatban, stílusban, milyen díszletek között látnád magad a pároddal?

Romantikus tündérmesében?

Hercegnő tematikus esküvő

Egy kastély vagy bálterem közepén a gyertyafénykeringő utolsó taktusaiban, pontban éjfélkor megszólal a harang, majd füstbe borul minden. Miután a füst feloszlott, csupán egyetlen cipő marad a táncparkett közepén…

Egy középkori esküvőn?

Skyrim tematikájú esküvő

Egy Gatsby esküvőn?

Gatsby tematikus esküvő

A teremben lágy jazz zene szól, és a dekoráció is a 20-as évek világát idézi. Mindenhol tollak, gyöngyök, veteránautók, pezsgő. A rokonság – még az idősebbek is – lelkesen próbálgatják a gyöngysorokat és színes boákat a fotósarokban…

Élményesküvőt tervezünk

A tematikus esküvő minden érzékszervre ható, komplex élményt nyújt. Esküvőszervező csapatunk az egyedi esküvői szolgáltatókkal együttműködve az általad megálmodott esküvői téma látványvilágát, hangulatát jeleníti meg

  • lélegzetelállító helyszínnel és díszletekkel
  • a stílushoz illeszkedő öltözékkel
  • gasztronómiai különlegességekkel
  • egyedülálló zenei effektusokkal
  • az esküvői témához tökéletesen passzoló személyzettel
  • akár egyedi esküvői illatokkal

A téma kiválasztásánál a lehetőségek száma végtelen – mi nyitottak vagyunk mind a szolidabb látvány- és érzelemvilág megteremtésére, mind pedig a bevállalósabb párok ötleteinek, kívánságainak megvalósítására.

Amennyiben Te vagy a párod ragaszkodtok egy-egy hagyományőrző elemhez, természetesen segítünk úgy összehangolni az esküvő kellékeit, valamint megszervezni a nap forgatókönyvét, hogy a hagyományos és egyedi elemek egységet alkossanak.

Egy formabontó, tematikus esküvőn saját filmetek főszereplői lesztek. Mi biztosítjuk a forgatási helyszínt, a stábot, a kellékeket, Ti beválogatjátok a szereplőket, és begyűjtitek a remek kritikákat.

Álmodjátok meg az egyéniségeteknek megfelelő esküvőt, és bízzátok ránk az esküvőszervezést és a lebonyolítást!

Gyere el egy konzultációra!

Kapcsolatfelvétel

    Üzenet