A csapat

Az első tematikus esküvőkre szakosodott szervező csapat!

Mottónk: Legyen az esküvőd pont olyan, mint Te! Ünnepelj saját világodban!

Rajongunk mindenért, ami stílusos, eredeti, érdekes, formabontó,  speciális, személyre szabott, egyedi és különleges. Az új dolgokban a lehetőségeket és nem az akadályt látjuk. A külföldi trendek nyomon követésével napra készen kínálunk különféle alternatívákat az esküvőre készülő párok számára.

Legyen szó bármilyen témáról, vizuális szemléletünkkel és kreatív csapatunkkal minden esküvőt a legapróbb részletekig megtervezünk az exkluzivitás és az igényes stílus jegyében. Több év esküvőszervezési tapasztalattal, folyamatos egyeztetéssel,  az aktuális trendek naprakész ismeretével, kreatív ötletekkel, praktikus tanácsokkal garantáljuk, hogy esküvőtök szervezése a legjobb kezekben van.

„Örülök, hogy minden jól sikerült, és gratulálok a csodás kivitelezéshez. Ritkán látni ennyire jól összerakott rendezvényt.”  – Faluhelyi Judit, Conference & Events manger, Hilton Budapest 2015 (A nagy Gatsby tematikus esküvőről)

Az ajánlatunk: világszínvonalú dizájn, szakértő szervezői csapat és lebonyolítás, időtlen képi emlékek, egyedülálló esküvői szertartás.

Szabó Mariann, vezető esküvőszervező

„Határtalan fantáziavilág birtokosa, egy olyan esküvőszervező, aki a lehetetlen szót nem ismeri.” – Oravecz-Horváth Lejla, menyasszony, 2013

Mottóm: Merj nagyot álmodni! – Álmaitok továbbgondolásában valamint kivitelezésében pedig mi maximálisan partnerek vagyunk.

Több éve dolgozom esküvőszervezőként, esküvői stílustanácsadóként. A tematikus esküvőszervezésbe a saját esküvőm kapcsán szerettem bele. Az volt a célom, hogy ne csak egy szép esküvő emlékével távozzanak a vendégeim, hanem valami olyan élménnyel, amelyet évekkel később is emlegetnek. Az azóta eltelt években esküvőszervezőként sok pár kérte a segítségemet abban, hogyan lehetne valóban különlegessé tenni a nagy napjukat. Így számos koncepció született: 20-as évek hangulatát idéző esküvő, bor tematikájú, Disney mesék ihlette esküvő…

Véleményem szerint esküvőszervező kiváltsága, hogy minden egyes pár történetében szereplő lehet. Szolgáltató csapatommal együtt sokat dolgozunk annak érdekében, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen teljen, és alig várom az esküvő napját, ahol végre összeállnak egy egésszé a részletek, és helyére kerül a puzzle utolsó darabja is. Minden esküvőnek van egy érzelmi csúcspontja. Rajongok ezért a hivatásért, mert az esküvői párokkal együtt újra és újra megélhetem ezt a katarktikus élményt.

Nagy Martina, junior esküvőszervező

nagy-martina-eskuvoszervezo

Fleur & Ballon Decor

A látványvilág kialakításában partnerünk a Fleur & Ballon Dekor, a Hungarian Wedding Award 2013. és 2014. évi díjazottja, akik a hangulat és vizuális elemek megvalósításában nem ismernek lehetetlent: legyen szó fényjátszó mobil szökőkútról vagy akár egy üres squash pálya barokk kastéllyá alakításáról.

Tematikus esküvői csapat

Angol és német nyelven is vállaljuk a tematikus esküvők megszervezését, a koordinálását valamint a kapcsolattartást a szolgáltatókkal.

Gyere el egy konzultációra!

Kapcsolatfelvétel

    Üzenet