A tematikus esküvőszervezés menete

Meséljetek a kedvenc témátokról!

Az első konzultáció keretében egy kötetlen, személyes beszélgetés során megismerjük egymást, ahol megoszthatjátok velünk az ötleteiteket, átbeszéljük a tökéletes esküvővel kapcsolatos elképzeléseiteket.  A találkozó keretében meggyőződhettek szakmai felkészültségünkről, valamint átbeszéljük az esküvőszervezés folyamatát. Ezt követően összeállítjuk a személyre szabott ajánlatot az esküvőszervezésre vonatkozóan.

Nincs két egyforma esküvő

Mivel nincs két egyforma személyiségű pár, így nincs két egyforma esküvő sem, tehát nem dolgozunk sablon ajánlatokkal. Minden esetben személyre szabott ár- és csomagajánlatot adunk elképzeléseiteknek megfelelően.

Álmodjátok meg, mi megvalósítjuk!

Ha az ajánlatunk elnyeri a tetszéseteket, aláírjuk a szerződést, és biztosak lehettek abban, hogy a nagy napotok a legjobb kezekben van. Megkezdődik a szervezés és a kreatív munka. Miután kijelöltétek a tematikát, kreatív és dekorációs csapatunk máris munkához lát, hogy azt a legapróbb részletekig kidolgozza.

Az esküvőszervezés minden részletében segítségetekre leszünk. Ötleteket, lehetőséget kínálunk, esküvői helyszíneket, professzionális esküvői szolgáltatókat ajánlunk az egységes hangulat és látványvilág megteremtéséhez, valamint a teljes szervezési és lebonyolítási folyamatot koordináljuk. Ti megosztjátok velünk elképzeléseiteket,  amelynek alapján mi segítünk tovább ötletelni, és felkutatjuk az elképzeléseitekhez legközelebb álló szolgáltatókat. Ezek közül pedig Ti választjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet.

Veletek együtt megtervezzük a büdzsén belüli prioritásokat, mindvégig szem előtt tartva a lehetőségeiteket. Az esküvő megszervezése során érdekeiteket maximálisan képviseljük, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú szolgáltatást kapjátok.

Ajánlatot kérünk minden szükséges szolgáltatótól, megszervezzük a megbeszéléseket, és elkísérünk Titeket a szolgáltatókkal a találkozókra. Vezetjük a szervezéssel kapcsolatos dokumentációt, előkészítjük a szerződéseket.

Első lépésként segítünk megtalálni a tökéletes helyszínt: legyen az sportpálya, lovaspark, kastély, hajó, egy hangár vagy rendezvényterem. Különleges helyszínek esetében beszerezzük a szükséges engedélyeket, megszervezzük a kitelepülő catering szolgáltatást. Együtt bejárjuk a helyszínt, ahol megtervezzük a részleteket.

Többek között gondoskodunk a helyszínnek megfelelő hang- és fénytechnika kiépítéséről, valamint a legteljesebb élmény érdekében veletek együtt tervezzük az esküvő hang-, fény- és egyéb show-effektjeit, amelynek kivitelezését szintén ránk bízhatjátok. Profi fotósokat ajánlunk, akik a tematikának megfelelő stílusban és helyszínen rögzítik az esküvőtök legfontosabb eseményeit. Az esküvői filmetek elkészítéséhez pedig cinematográfus csapatunk áll rendelkezésetekre. Igény szerint a tematikus esküvőhöz biztosítjuk a témához illő megjelenést stylist és ruhatervező csapatunk segítségével.

Gatsby tematikus esküvőHajós témájú esküvő

Az esküvő hetében elkészítjük a Nagy nap pontos ütemtervét, a részletesen lebontott az esküvői forgatókönyvet.

Az esküvőtök napján egész nap rendelkezésre állunk. Veletek leszünk, és a háttérből irányítjuk az események menetét. Figyelemmel kísérjük az előkészületeket, a programot nyomon követjük az előzőleg megírt forgatókönyv szerint, valamint a teljes szolgáltatói csapatot koordináljuk a háttérből. Összehangoljuk a szolgáltatók munkáját, és biztosítjuk a hangulatelemek adott időben történő megjelenítését.

Ha nem csak egy szép esküvőt szeretnél, hanem valódi egyediségre vágysz,

Jelentkezz be egy konzultációra