Gatsby esküvőnk képekben

Marabu tollak, csipkék, gyöngyök és egy csipetnyi Chanel parfümfelhő… És egy igazi díva a főszerepben a menyasszonyunk, Kati személyében.

Kati, a menyasszony egy igazán különleges kéréssel keresett fel.  Első találkozásunkkor elmesélte, hogy nem az első házasságára készül, ugyanakkor különleges esküvőt szeretne – olyat, amely valóban páratlanná teszi a napot, és a rokonok, barátok emlékezetében örök emlékként él. Nagyon szűk körű esküvőre készültek – mindössze 20 fővel. Rövid idő állt rendelkezésünkre a szervezésben: 4 hónap alatt szerveztük meg az esküvőt. Amikor felhoztam a tematikus esküvő ötletét, egyszerre kezdett szárnyalni mindkettőnk fantáziája. Olyan tematikára volt szükségünk, amely kellőképpen komoly, nagyvilági, romantikus, és játékos is egyben: ezt hordozta a 20-as évek gatsby tematikája. Hirtelen színekben, formákban és anyagokban kezdtünk gondolkozni: arany, púder, tört fehér, gyöngyök, csipkék, tollak.

„Pisti (a vőlegény) teljesen elvarázsolódott, tehát a titkolózás, szervezés, a különleges színvilág és hangulat teljes mértékben elérte azt, amire vágytam. Azt mondta, egy olyan oldalamat látta meg, ami eddig ismeretlen volt előtte, mert ragyogtam, sziporkáztam és az utcán milyen nagyon izgi volt fotózkodni az idegenek előtt. Így őszintén mindenkinek ajánlani tudom, hogy hasonlóan, tematikusan esküdjön! Ezer köszönet ” Katin & István

Mutatom is a végeredményt:

Stylist, ruhatervezők, fodrász és smink csapatunk segítségével Kati 20-as évekbeli dívává változott, akinek ez a szerep annyira jól állt, hogy akár egy korabeli filmből is kiléphetett volna.

Tökéletes helyszínre találtunk a Hotel Hiltonban, amelynek panorámája Parlamentre fokozza ezt a nagyvilági, fényűző stílust.

Gatsby desszertasztal

A fotófal: Dekoratőr csapatunk fotósarkot is berendezett a vendégek számára, így sikerült a násznépet is bevonni a Gatsby hangulatba.

A személyzet: A vendégek érkezésekor a pazar jazz világ egyszerre megelevenedett: fehér kesztyűs, csokornyakkendős felszolgálók szervírozták a welcome drinket és a falatkákat, a háttérben lágy jazz zene szólt.

Végül az ifjú párral:

Helyszín: Hilton Budapest Szertartásvezető: Simai Marianna Styling: Kata Körmendy-Szomoru Smink: Andrea Sminkes Kádár Frizura: Diamant Dia – Kucsera Hajszalon Fejdísz: Something Old Bride Dekor: Fleur&Ballon Dekor Desszertasztal: Marangona gasztro.pont Fotó: Lékó Tamás

Ha Te is hasonlóan részletgazdag esküvőre vágysz, konzultáljunk!

Tovább a kapcsolatra